Siirry suoraan sisältöön
Opiperusasiat » Blogi » Kylpytynnyrivinkkejä

Kylpytynnyrivinkkejä

paljuOletko hankkimassa paljua? Tämänkertaisessa postauksessamme kokosimme yhteen joitakin seikkoja, joita kylpytynnyrin hankintaa harkitsevan on syytä ottaa huomioon. Kylpytynnyri sopii paitsi kesään, myös yhtä hyvin talveen ja sen lämmin kylpyvesi rentouttaa säässä kuin säässä. Oikein pidettynä ja huollettuna kylpytynnyri on pitkäikäinen ilo.

Kylpytynnyriä hankittaessa kannattaa miettiä materiaalia. Paljuja on saatavilla puisena, lasikuituisena ja muovisena sekä metallisena. Puu on näistä vaativin, metalli tavallisin ja kestävin ja muovi puolestaan edullisin paljun sisämateriaali. Paljujen hinnat vaihtelevat 1000-3000 euron välillä.

Kylpytynnyri lämpiää sähköllä, kaasulla tai puilla. Jos Paljussa on kamiina, se voi sijaita joko sen ulkopuolella tai sisäpuolella. Aiemmin sisälämmitteiset paljut lämpenivät nopeammin kuin ulkolämmitteiset, mutta nykyisin lämmitysnopeudessa ei juuri ole eroa.

Kätevää on hankkia kylpytynnyri netistä, yleensä kuljetuskin on järjestettävissä sitä kautta helpoiten ja tuotteet ovat aivan yhtä laadukkaita kuin kivijalkaliikkeissäkin. Laadukkaaseen paljuun kannattaa panostaa, sillä sen käyttöikä saattaa olla jopa 20 vuotta.