Siirry suoraan sisältöön
Opiperusasiat » Blogi » Jouluvieraita tulossa? Tutustu vinkkeihin

Jouluvieraita tulossa? Tutustu vinkkeihin

Joulu on ihanaa sukuloimisen ja sosialiseerauksen aikaa. Isännän ja emännän mieltä saattaa kuitenkin näin joulun alla painaa, miten majoittaa kaikki vieraat mukavasti ja miellyttävästi ja mistä löytää aikaa heidän seurastaan nauttimiseen kaiken hääräämisen keskellä. Tässäkin pätee vanha sananlasku, jonka mukaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnittele siis vierailu kokonaisuudessaan jo etukäteen – silloin voit vain keskittyä nauttimaan ihanien ihmisten seurasta sen kummemmitta häiriöittä.

Vieraiden majoittaminen käy kätevästi, jos käytössäsi on yksi tai useampi vuodesohva. Vuodesohvat hankit näppärästi, edullisesti ja nopeasti suoraan netistä. Nykyaikaisissa vuodesohvissa on kehittyneet patjat, ja niillä nukkuminen on todellinen nautinto. Kun vieraille on hyvä petipaikka, voit seuraavaksi keskittyä ruokaan ja muuhun ohjelmaan.

Suunnittele vierailun ajalle menyy ja käy kaupassa hyvissä ajoin. Tee mahdollisimman paljon ruokaa valmiiksi pakastimeen: tuoreet tavarat, kuten salaatit voit sitten pyöräyttää kaiken muun ohjelman lomassa miellyttävästi vieraiden kanssa seurustellen.

Mieti jo etukäteen, mitä haluaisit vieraidesi kanssa tehdä: haluatko viedä heidät kaupunkikierrokselle tai kävelylle luontoon? Mahdollisuudet ovat monet – tutustu oman kotiseutusi nähtävyyksiin. Joukosta löytyy varmasti paikkoja, jotka ovat sinullekin entuudestaan tuntemattomia ja joihin voitte tutustua yhdessä.

Tunnelmallisia joulunpyhiä kaikille!

Group of friends having dinner at casual upscale restaurant

Group of friends having dinner at casual upscale restaurant